Uitfrezen van boomstronken

Groenbedrijf Capreolus heeft zich gespecialiseerd in het uitfrezen van boomstronken. Wij beschikken hiervoor over twee types zelfrijdende hydrolische stronkenfrezen. Hierdoor kunnen wij op bijna elke plaats elke stronk verwijderen.

Een offerte? Contacteer ons telefonisch op 0497 43 73 99 of via e-mail op info@capreolus.be.

 

Vellen en uitfrezen van een acasiaKleine frees voor moeilijk bereikbare plaatsen

Werking

Met de frees is het mogelijk om verschillende types begroeiing te verwijderen. Boomstronken, maar ook wortels van een haag of struik kunnen door ons verwijderd worden.

De stronkenfrees kan rijden op ruw terrein maar ook over een gazon zonder schade achter te laten. Indien de ondergrond toch onvoldoende draagkrachtig zou zijn voorzien wij rijplaten.
 

Stronkenfrees SC 60 TXUitfrezen voor gemeente

Houtschilfers:

De machine freest de boomstronk tot kleine houtschilfers. Na het frezen kan u het vrijgekomen materiaal verwijderen of door ons laten afvoeren.

Indien u ervoor opteert om dit zelf te doen kan u de houtschilfers bijvoorbeeld tussen uw borders leggen, laten composteren of afvoeren naar een recyclagepark. Het vrijgekomen materiaal is niet geschikt om nadien gazon op te zaaien of een bestrating te leggen. Indien gewenst voorzien wij in grond/bemesting om de put onmiddellijk terug plantklaar te maken.

Wanneer de stronk in een border ligt kan de stronk volledig uitgefreesd worden zonder een gat in de grond na te laten en blijft de put opgevuld met de vrijgekomen houtschilfers.

Stronkenfrees huren?

Onze stronkenfrezen zijn niet te huur. Een stronkenfrees is een krachtige machine die een grote vaardigheid vereist van de gebruiker. Het is niet mogelijk om dit werk op een veilige manier uit te voeren indien men deze machine nog nooit bediend heeft. U ben goedkoper gesteld wanneer u de stronk(en) door ons laat uitfrezen dan de huurprijs en benzine te moeten betalen van een vergelijkbare machine.

 
Wij zijn ook uitgebreid verzekerd voor de schade aan uw eigendom of aan het openbaar domein.